Російські військові вкрали побутову техніку з квартири в Лисичанську

Російські військові вкрали побутову техніку з квартири в Лисичанську

До поліції надійшло повідомлення про те, що військові рф провели обшук та винесли пральну машину, мікрохвильову піч та іншу дрібну побутову техніку з квартири у Лисичанську.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Також поліцейські зареєстрували інформацію про те, що у Сєвєродонецьку невідомі особи проникли до двох квартир, звідки скоїли крадіжку побутової техніки та меблів.

Крім того, правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни) за фактами обстрілів окупаційними військами рф зі ствольної артилерії та РСЗВ «Град» деокупованої території Луганської області. Обстрілами окупанти зруйнували будинок у Невському Сватівського району та пошкодили ділянку дорогу між двома деокупованими селищами, якою користуються місцеві мешканці. Інформація щодо постраждалих осіб не надходила.

До того ж поліцейські зареєстрували інформацію про те, що обстрілами окупаційні війська рф пошкодили 2 квартири, будинок та господарські споруди, а також приміщення магазину у Попасній. У Сєвєродонецьку зруйнували та пошкодили 5 квартир та будинок. Також пошкодили та зруйнували 2 квартири та будинок у Лисичанську. За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Поліцейські встановлюють місцеперебування 12 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, окупанти обстрілом зруйнували будинок на Луганщині.