На Луганщині ЗСУ знешкодили російський комплекс радіоелектронної боротьби

 На Луганщині ЗСУ знешкодили російський комплекс радіоелектронної боротьби

Українські військові знищили комплекс радіоелектронної боротьби ворога.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Від ворожих атак минулої доби знов потерпала Білогорівка, де українські війська тримають оборону.

«Якщо брати лінію Луганського фронту загалом, то росіяни активізують там свої дії, не припиняють масовані артилерійські обстріли населених пунктів і позицій наших військових, – повідомив виконуючий обов’язки начальника обласної військової адміністрації Олексій Смирнов. – Воюють проти нас регулярні війська – мотострілецькі, повітрянодесантні, а також так звана «народна міліція лнр». Тому і втрати в них тут дещо менші, ніж на Донеччині, де переважно задіяні «вагнерівці». Втім, особовий склад й техніка противника зменшуються щодня. Так, хлопці з 92-ї ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка знешкодили на нашому напрямку російський комплекс радіоелектронної боротьби Р-330Ж «Житель».

Стельмахівка, Макіївка, Невське, Діброва та Білогорівка постраждали від ворожих обстрілів протягом 26 березня.

Минулої доби до місцевого моргу в Троїцькому доправлено близько 100 тіл загиблих росіян.

Крім того, до лікарні в цьому населеному пункті прибуло близько 140 важкопоранених окупантів.

У Старобільську окупаційні війська теж переобладнали хірургічне відділення багатопрофільної лікарні у військовий шпиталь для надання так званої спеціалізованої медичної допомоги пораненим окупантам.

Місцеве населення, серед якого переважно люди похилого віку, не має можливості звернутися до лікаря. Також у будівлі проживають російські військові лікарі.
авіація минулої доби завдала 3 ударів по районах зосередження окупантів.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили 1 пункт управління, 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів ворога.

Нагадаємо, у Новопскові окупанти вскривають житло евакуйованих мешканців.