За добу окупанти завдали 2 ракетних та 30 авіаційних ударів

За добу окупанти завдали 2 ракетних та 30 авіаційних ударів

Протягом минулої доби віськові рф завдали 2 ракетних та 30 авіаційних ударів, здійснили більш як 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Окупанти завдали чергових ракетних ударів по цивільниї об’єктах міста Дружківка та Авдіївка Донецької області, застосувавши балістичні ракети. Є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби завдяки організованим та злагодженим діям підрозділів Сил оборони України відбили понад 70 атак противника на зазначених напрямках.

Найгарячішими залишаються бої за райони населених пунктів Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.  

На Лиманському напрямку протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районах південніше Кремінної та Верхньокам’янського. Артилерійських обстрілів зазнали Новоселівське, Невське, Діброва, Білогорівка Луганської області, а також Колодязі, Торське, Спірне, Роздолівка Донецької області.

Нагадаємо, південніше Кремінної регулярні російські війська вели безуспішні наступальні дії минулої доби.