Інтернет від Радіонетворк: як поповнити особовий рахунок Radionetwork

Потреба в інтернеті настільки міцно закріпилася в суспільстві, що без нього не можуть навіть обійтися діти різного віку. Малеча вимагає у батьків мультики, більш старшим українцям він гарантує доступ до навчання. А дорослі виконують у мережі всього дві речі – ведуть проекти по роботі або ж відпочивають на соціальних майданчиках та сховищах кіно і серіалів. У зв’язку з цим неможливо не погодитися, що доступ до інтернету має бути безперешкодним і постійним. Головний фундамент цих двох слів – вчасна оплата за тарифним планом. Сьогодні ми розкажемо, як сплатити за послуги Радіонетворку діючим абонентам. І усім написаним дамо поштовх для підключення новим.

Інтернет-провайдер Радіонетворк (Radionetwork)

Радіонетворк – інтернет-провайдер, що зарекомендував себе роботою з 2011 року. Його послуги поширюються на Дрогобицький, Жовківський, Миколаївський, Пустомитівський, Самбірський та Старосамбірський райони Львівщини. Також у зоні покриття знаходиться Волинська область.

Пропонована швидкість – від 50 до 300 мбіт/с. Тип підключення – оптика з необмеженим трафіком. Якщо ви до Радіонетворк плануєте приєднатися вперше, то дуже зручно відслідкувати тариф та його опис прямісінько за населеним пунктом. Для цього є відповідний розділ на сайті.

Там є вбудоване меню з назвами територіальних громад. При натисканні на певний населений пункт відкриваються умови у ньому. За бажанням можна підключити доступ до телебачення. Пакети ТБ – «Оптимальний» та «Максимальний». Радіонетворк надає обслуговування для приватних секторів і багатоквартирних будинків. Також у підключенні не обмежені власники офісних та комерційних об’єктів.

Як поповнити особовий рахунок Радіонетворк (Radionetwork)

Партнером Радіонетворк у питанні поповнення виступає всеукраїнський онлайн-сервіс платежів – EasyPay. Найбільший небанківський оператор існує з 2007 року і крім інтернету дозволяє платити за мобільний зв'язок, комунальні послуги, кредити, таксі/авто, квитки на транспорт, доставку товарів, туризм, страхування, проводити благодійність або краудфандинг, допомагати Збройним Силам України. Введені дані платіжних карток знаходяться у цілковитій безпеці, адже вони шифруються і не є доступні третім особам. Тому рівень довіри тих, хто хоча б раз користувався EasyPay – максимальний.

Як же поповнити особовий рахунок Радіонетворк:

  • На головній сторінці сайту потрібно обрати пункт «Інтернет» у меню з лівого боку.
  • Знайти вручну свого провайдера. Для невеликого пришвидшення процесу доступний пошуковий рядок - https://easypay.ua/ua/catalog/internet/radionetwork
  • На його особовій сторінці відкриються поля для заповнення. Серед них – логін або номер договору, сума (мінімальний внесок складає 1 гривню, а максимальний – до 5 000 гривень за один переказ).
  • Після введення інформації потрібно перевірити її коректність. Якщо все вірно – обрати спосіб оплати. Якщо оберете карту банку, то потрібно повністю ввести її номер, термін дії та CVV-код (його розміщено на звороті).
  • Можна завантажити собі на смартфон застосунок EasyPay з мобільних магазинів. Він дублює функціонал і стане у нагоді на випадок, якщо потрібна транзакція, а ви знаходитеся не біля комп’ютера.

Платежі на EasyPay можуть здійснювати як незареєстровані, так і зареєстровані користувачі. Зареєструватися буде корисніше тим, хто має звичку вести звітність. Також особистий кабінет системи дозволяє налаштовувати регулярний платіж. Ось інструкція:

  • Натисніть на кнопку «Створити» у меню «Мої платежі».
  • Оберіть послуги інтернету (або не тільки, якщо бажаєте розрахуватися за інші).
  • Привласніть шаблону назву, зазначте отримувача і суму. Є змога увімкнути періодичне сповіщення про нього на емейл.
  • Збережіть введене. У відповідних пунктах оберіть періодичність, початкову дату, ознайомтеся з комісією. При оплаті з пластикової картки банк може прохати підтвердження через смс або мобільний банкінг.

Платити за Радіонетворк – просто. Доказ цьому – буквальний переклад назви EasyPay.