Як можна поповнити картку Монобанк без комісії в Україні

Монобанк – це цікавий, прогресивний, і, як бачимо, успішний спільний проект міжнародного банку Universal Bank і IT-компанії Fintech Band. Офіційно проект стартував у 2017 році, і за лічені роки став основним фінансовим інструментом для мільйонів українців.

Monobank - популярний віртуальний банк в Україні

Монобанк використовує своєрідну мінімалістичну модель бізнесу – відсутні відділення та філіали, також немає власних банкоматів та терміналів. Вся взаємодія з банком відбувається через однойменний мобільний застосунок. Він дає змогу керувати фінансами в будь-який час і в будь-якому місці. За допомогою додатка можна замовити та активувати банківську картку, переказувати гроші без комісії, оплачувати комунальні послуги, отримувати кешбек на покупки, брати участь у спеціальних акціях банку та контролювати свої витрати.

Такий «віртуальний» формат не заважає Монобанку пропонувати клієнтам цілком «фізичні» продукти. Це, наприклад, різні види банківських карток з кредитним лімітом і без такого. Картки можуть бути повністю віртуальними, або ж звиклими – пластиковими. Отримати карту можна в авторизованих пунктах.

Застосунок має інтеграцію з популярними месенджерами (Viber, Facebook Messenger, Telegram), де можна в будь-який момент отримати допомогу від служби підтримки банку. Monobank доволі швидко сформував навколо себе цілу спільноту однодумців, які цінують свій час, гроші та комфорт. Сервіс постійно розвивається і вдосконалюється, бере участь у соціально значущих проєктах. При всіх перевагах і прогресивності, нерідко користувачі Монобанку задаються питанням – як можна поповнити картку, якщо немає ні відділень, ні «фірмових» терміналів? Насправді такі способи є, і далі ми розповімо вам про них.

Як поповнити картку Монобанку без комісії

Способів поповнити картку Monobank без комісії існує немало. Ми ж опишемо найкращі з точки зору нульових комісій.

  • EasyPay

Це один з найдоступніших способів поповнення картки, зрештою, як і здійснення багатьох інших видів платежів. Все завдяки широкій мережі терміналів – EasyPay володіє майже 20 тисячами активних терміналів по всій Україні. Для поповнення картки Monobank через термінал EasyPay потрібно лише торкнутися на екрані логотипу Monobank або перейти за посиланням - https://easypay.ua/ua/catalog/popolnenie-carty/monobank-card-1. Ввести номер вашої картки та суму поповнення. Якщо в терміналі є NFC-зчитувач, достатньо буде просто прикласти картку. Після цього внести готівку в купюроприймач. Поповнення відбувається миттєво і без комісії.

  • Термінали мережі iBox

iBox - ще одна популярна і одна з найбільш впізнаваних систем електронних платежів в Україні, яка також має безліч терміналів. Процедура поповнення картки Monobank через iBox практично аналогічна: вибрати на терміналі Monobank, і далі виконати всі ті ж самі дії, що й у випадку EasyPay - ввести номер картки, внести купюри в приймач, підтвердити операцію. Поповнення відбувається теж практично миттєво і без комісії.

  • Відділення А-Банк, Universal Bank, ТАСкомбанк

Менш автоматизований і не такий універсальний спосіб, але цілком дієвий - через банки-партнери. Це три банки - А-Банк, Universal Bank, ТАСкомбанк. Вони дають можливість поповнювати картки Монобанк у своїх відділеннях або через свої ж банкомати також без комісії. Для здійснення операції потрібно просто звернутися до касира або скористатися банкоматом, дотримуючись інструкцій у меню.