Гайдай розповів, з чим залишив Луганщину новому керівнику

Гайдай розповів, з чим залишив Луганщину новому керівнику

Колишній керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що залишив область з працюючою мережею гумхабів, налагодженою співпрацею з усіма Силами оборони, що захищають Луганщину, та з бюджетом.

Про це він розповів в телемарафоні.

“Я залишив область з повністю налагодженою і працюючою мережею всіх гуманітарних штабів у кожній області України з гуманітарними наборами, які розраховані до вересня, з повністю налагодженою співпрацею з усіма підрозділами, які боронять Україну саме на Луганщині, і взагалі безпосередньо які входять в склад “Хортиці”... Навіть по грошах я залишив область так: на рахунках усіх військових адміністрацій і обласному залишилось більше мільярда 800 мільйонів”, – сказав він.

Гайдай також зазначив, що новопризначений керівник Луганської ОВА Артем Лисогор – не зовсім чужа людина, він працював заступником командуючого ООС, тому знає все.

“Йому треба просто швидко розібратися, хто за що відповідає, ну і далі вже, я думаю, що буде налагоджувати нормальну стабільну роботу”, – сказав колишній очільник Луганщини, додавши, що “є з чим працювати, є ресурс, тільки виключно треба швидко приймати рішення”.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Артема Лисогора головою Луганської обласної державної адміністрації.