Білокуракинська громада створює Раду з питань ВПО

Білокуракинська громада створює Раду з питань ВПО

При Білокуракинській селищній військовій адміністрації створюють Раду з питань внутрішньо переміщених осіб та оголошують набір кандидатів до її складу.

Про це сказано на сторінці адміністрації у Facebook.

Раду вирішили створити з метою розв'язання питань, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

До складу Ради можуть входити громадяни України, яким виповнилось 18 років. Це можуть бути мешканці громади, переселенці з Білокуракинщини, представники релокованого бізнесу, представниками місцевих, регіональних, національних чи міжнародних організацій, які реалізують проєкти у сфері захисту прав ВПО та цивільного населення, яке постраждало внаслідок військової агресії рф проти України на території Білокуракинської територіальної громади, та/або є працівниками селищної адміністрації.

Всі бажаючі можуть подати такі документи:

  • Заява;
  • мотиваційний лист кандидата;
  • резюме та автобіографія кандидата;
  • згода на обробку персональних даних;
  • затверджена керівником або іншою уповноваженою особою інформація за останні 6 місяців про діяльність інституту громадянського суспільства у відповідності до цільового спрямування діяльності Ради, який делегує свого представника до складу ради (для кандидатів від громадських та благодійних організацій);
  • відомості з ЄДР про зміну місцезнаходження суб’єкта господарювання документальне підтвердження сплати податків до бюджету (для представників переміщеного бізнесу в Раді);
  • рішення про делегування кандидата до складу Ради (для кандидатів від суб’єктів господарювання або громадських та благодійних організацій).

Документи приймаються до 23 квітня 2023 р.за адресою: Житомир пл. Польова, 8 каб. 100 або скан-копії на електронну пошту: b-ne_va@ukr.net.

Нагадаємо, ВПО з Сєвєродонецька можуть отримати гігієнічні набори.