Окупанти вели наступ поблизу Білогорівки та Діброви

Окупанти вели наступ поблизу Білогорівки та Діброви

Поблизу Білогорівки та Діброви війська рф зробили спробу наступу. Артилерійських обстрілів протягом минулої доби з боку росіян зазнали Стельмахівка, Невське та Білогорівка.

Про це повідомила Луганська ОВА.

«Ворог знову наступав в бік Білогорівки та Діброви. Ці його спроби були відбиті. Наші захисники завдяки злагоджено побудованій обороні щодня знижують боєздатність армії рф. Противник намагається йти в атаку, але відступає, зазнаючи значних втрат. Українські воїни зустрічають росіян вогнем артилерії та мінометів ще на виході на атакуючий рубіж», – написав у соцмережах начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. 

Також в повідомленні йдеться, що на Луганщині українські військові знищили сучасний російський танк Т-90 «Прорив» та іншу техніку ворога.

Загалом авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а ще три - по зенітно-ракетних комплексах.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили три райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, а також район зосередження артилерії, радіолокаційну станцію, дві станції радіоелектронної боротьби, зенітно-ракетний комплекс та склад боєприпасів.

Нагадаємо, офіцерам рф відстрочили навчання, "вагнер" набирає добровольців.