На якій машинці для самокруток зупинити свій вибір?

Якщо ви давно у пошуку ідеальної машинки для самокруток, то представники інтернет-магазину ДуДа раді допомогти у нагальних питаннях. Ви можете розраховувати на професійну допомогу в пошуку ідеального девайсу для ідеальних самокруток. Якщо зацікавлені, то ДуДа завжди допоможе і грамотні менеджери підкажуть, на якому девайсі вибрати свій вибір. Більш докладно ви дізнаєтеся з особистих консультацій.

машинці для самокруток

Машинка для набивання сигарет є невеликим пристроєм, який значною мірою полегшує скручування цигарок. Прилад має компактні розміри, простенький корпус, стрічку та пару валиків. Завдяки нехитрому механізму, самокрутки виходять однакового розміру, акуратними, дуже схожими на фабричні сигарети. Завдяки використанню навіть найдешевшої машинки, економляться кошти на покупку сигарет, оскільки тютюн та папір набагато дешевші. А заразом ви заощаджуєте час, якщо віддаєте перевагу самокруткам, то краще купити спеціальний пристрій, ніж постійно мучитися, пробуючи все нові і нові способи скручування вручну. Ще одна істотна перевага – це рівномірний розподіл тютюну по всій порожнині цигарки.

Загалом, машинка - ідеальний варіант для новачків, які бажають перейти з сигарет або курильної трубки на самокрутки. Пристрій допомагає зрозуміти принцип згортання паперу та набивання порожнистого паперового циліндра тютюном. Після двох-трьох разів використання механічного пристрою навряд чи хтось захоче повернутися до ручного скручування. Перевірено.

Основні види машинок для самокруток:

  1. Ручні (класичні) – недорогі, найпростіші пристрої невеликого розміру та малої ваги. Я не рекомендував би їх новачкам. Через те, що весь процес справді ручний, велика ймовірність виготовлення шлюбу. Ручними машинами скористатися важко.
  2. Інжекторні — підходять виключно для тютюнових сумішей середньої та дрібної фракції. Завдяки нехитрому механізму, за кілька хвилин цілком реально виготовити кількість цигарок, порівнянну стандартній цигарковій пачці.
  3. Автоматичні — машинки, які все зроблять за вас. Від користувача потрібно лише вкладення паперу та засипання тютюну. Далі пристрій сам і скрутить, і заклеїть, і розподілить. Ляпота, та й годі! Безперечно, автоматичний прилад – чудовий варіант для новачків.

види машинок для самокруток

 

Поки вибираєте собі цей девайс, ви легко розберетеся із принципом використання такого приладу. Якщо вас зацікавив один із цих видів девайсів, ви можете замовити товари з каталогу інтернет-магазину ДуДа. Оформивши замовлення ви отримаєте свій товар протягом 1-2 днів.