Золоті сережки – прикраси які личать усім

Ювелірні прикраси представлені не тільки у самих різних формах і дизайнах, але і у різних варіаціях в плані як їх носити (де і з чим). Перерахувати всі види прикрас досить складно. Деякі з ювелірних шедеврів носити всім навряд чи спаде на думку. Ну не буде ділова жінка на зустріч з бізнес партнером одягти діадему. Але є і такі ювелірні вироби, які пасують всім (навіть чоловікам) актуальні в будь-якій ситуації і в комбінації з самими різними нарядами.

сережки золоті

Експерти УкрЗолото запропонують вам самі різні рішення, але безперечно порадять звернути увагу на золоті сережки. Бо саме вони вважаються універсальним аксесуаром актуальним завжди і всюди. Безперечно треба підібрати підходящий варіант. Адже сережки для вечірнього образу і кежуал стилю будуть відрізнятися. Але оскільки асортимент неймовірно величезний, то з придбанням навіть не одного а кількох варіантів не буде складностей. Тим більше що і цінова політика дуже демократична і діапазон цін дуже широкий. Тобто підібрати вийде сережки з золота і до смаку і до бюджету.

Стильні рішення для дорослих і дітей

Золоті сережки актуальні як у жіночому арсеналі, так і чоловічому. Ну хіба що чоловіки носять не пару сережок а одну. Також сережки з золота широко представлені у дитячих серіях. Отже недаремно цей аксесуар вважають універсальним і одним із самих популярних. Саме тому мануфактури створюють безліч колекцій та серій. А якщо врахувати що в руках спеціаліста золото стає слухняним то виготовити з високопробного металу вийде все, тобто сережки будь якого виду.

Для виготовлення сережок використовують метал високої проби але різні сплави. В результаті є можливість придбати сережки з голда:

  1. Червоного;
  2. Білого;
  3. Жовтого;
  4. Рожевого.

Щодо фасонів, видів, розмірів, форм – немає ніяких обмежень окрім фантазії ювеліра. До речі, сережки з золота представлені не тільки в монохромі, але і з декоративними елементами. В ролі декору використовується каміння (дорогоцінне та напівдорогоцінне), стрази, кристали, емаль, кераміка, пір’я і така техніка як діамантове гранування. В результаті таких експериментів покупці отримують доступ до неймовірно великої кількості варіацій. Отже підібрати вийде і лаконічні пусети, і капельки, і кільця, і на півкільця, і конго. Також популярністю користуються сережки з золота з французькою чи англійською застібками, продівки та ін.

Стильні вироби привертають увагу не тільки продуманим дизайном але і високою якістю виготовлення. Це не дивно, бо використовується тільки високопробний метал і якісні матеріали для декоративного оформлення.

золоті сережки

Придбати сережки золоті актуально як для власного ювелірного гардеробу (класна обновка) так і на подарунок. Причому такий презент припаде до душі і дорослій пані і юній дівчині. Ну а експерти UkrZoloto допоможуть зробити вдалий вибір.