Окупанти облаштували шпиталь у селі на Луганщині

Окупанти облаштували шпиталь у селі на Луганщині

Для надання медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям російські окупанти продовжують використовувати інфраструктуру тимчасово окупованих населених пунктів. Нещодавно в одному із сіл Старобільського району Луганської області облаштували польовий шпиталь, де на лікуванні перебуває до 70 осіб.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

Протягом минулої доби росіяни завдали 6 ракетних ударів, зокрема по містах Часів Яр, Костянтинівка та Херсон. Крім того, ворог завдав 48 авіаційних ударів та здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Зруйнували та пошкодили приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру, є потерпілі. 

На Лиманському напрямку противник вів наступальні дії у напрямку Білогорівки та Спірного, успіху не мав. Артилерійських обстрілів зазнали Макіївка та Невське Луганської області та Білогорівка й Спірне Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають бої у Бахмуті. Протягом минулої доби противник вів безуспішні наступальні дії у напрямках Богданівки, Іванівського, Предтечиного та Нью-Йорка. Від ворожих обстрілів постраждали Веселе, Міньківка, Оріхово-Василівка, Маркове, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Костянтинівка, Олександро-Шультине, Південне, Торецьк, Північне та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку минулої доби противник наступальних дій не проводив. Обстріляв Бердичі, Авдіївку, Сєверне, Карлівку, Нетайлове та Первомайське на Донеччині.

На Мар’їнському напрямку підрозділи сил оборони відбили численні атаки противника в районі Мар’їнки. Водночас ворожих обстрілів зазнали населені пункти Георгіївка та Побєда Донецької області.

Нагадаємо, у Луганській області росіяни не наступають, але ситуація неспокійна.