По Білогорівці росіяни нанесли авіаудар

По Білогорівці росіяни нанесли авіаудар

На Лиманському напрямку протягом доби ворог вів безуспішні наступальні дії у напрямку Спірного. Завдав авіаударів по районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, а також Торське та Спірне Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Артилерійських обстрілів зазнали Стельмахівка, Макіївка й Невське Луганської області та Білогорівка й Спірне Донецької області.

Ворог завдав авіаційних ударів по районах населених пунктів Гряниківка та Вільшана. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали населені пункти Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Западне, Лиман Перший, Берестове Харківської області та Новоселівське й Стельмахівка Луганської області.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також удару по ворожому зенітно-ракетному комплексу.

Також українські захисники знищили 2 ударних та 6 розвідувальних БпЛА противника.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження озброєння та військової техніки окупантів, а також 3 склади боєприпасів ворога.

У Луганській ОВА повідомили, що в тилу вдається відслідковувати дії ворога. Це дозволило на луганських напрямках фронту знищити ще одну російську станцію для далекого візуального спостереження «Муром-М», що автономно виглядає живу силу та техніку.

Нагадаємо, два ворожих міномети, дві гармати та спостережний комплекс «Муром-М» знищені на Лиманському та Куп’янському напрямках.