На новій марці “Укрпошти” “Час повертати своє” тепер стоїть штемпель Луганської області

На новій марці “Укрпошти” “Час повертати своє” тепер стоїть штемпель Луганської області

Представники влади та правоохоронці Луганщини взяли участь у погашенні нового поштового блоку “Слава Силам оборони та безпеки України! Гвардія наступу”.

Про це повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор у Facebook.

Тож до спецпогашення, окрім Артема Лисогора, долучились Олександр Твердохліб з бригади “Лють”, Денис Нохрін з НГУ, Олександр Осипець з Луганського прикордонного загону та Олег Григоров з ГУНП у Луганській області.

“Луганщина сьогодні – найгарячіша точка на військовій мапі України, наші захисники щодня відбивають по декілька ворожих атак. Їм дуже важливо відчувати підтримку українців. Дуже символічним є штемпель, який стоїть на марці “Час повертати своє”, Луганська область: 09.05.2023”, – зазначив Лисогор.

На трьох марках зображені бійці Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Національної поліції України.

Як повідомив керівник Донецької філії “Укрпошти” Вадим Шестопалов, попереду у серії – випуск марок, присвячених ГУР та СБУ.

Нагадаємо, 9 травня у Києві відбулася церемонія погашення поштової марки, присвяченої “Гвардії наступу”. На новому поштовому випуску зображено бійців спеціальних штурмових підрозділів системи МВС – Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби.