Окупанти намагалися атакувати східну околицю Стельмахівки

Окупанти намагалися атакувати східну околицю Стельмахівки

Окупанти спробували просунутися на Сватівщині. Зробили спробу прориву поблизу Новоселівського та у напрямку східних околиць Стельмахівки.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

У районах Білогорівки та Кремінної вчора точилися артилерійські дуелі. По Білогорівці ворог завдав авіаудару. 

На Куп’янському напрямку окупанти вели безуспішні наступальні дії в районі Масютівки, Новоселівського та східної околиці Стельмахівки. Завдали авіаційних ударів по районах населених пунктів Вільшана та Котлярівка. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Новомлинськ, Дворічна, Табаївка, Нікополь Харківської області та Стельмахівка - Луганської.

На Лиманському напрямку протягом доби армія рф наступальних дій не проводила. Завдали авіаударів по районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни, Верхньокам’янське та Спірне на Донеччині. Артилерійських обстрілів зазнали Макіївка Луганської області та Білогорівка, Верхньокам’янське, Спірне і Берестове - Донецької.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають важкі бої за Бахмут. До того ж, протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Григорівка, Богданівка, Хромове, Бахмут та Біла Гора. Ворог завдав авіаударів по районах населених пунктів Васютинське, Новомаркове, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Курдюмівка та Північне. Від ворожих обстрілів постраждали Васюківка, Федорівка Друга, Оріхово-Василівка, Богданівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Біла Гора, Дружба, Північне, Південне, Торецьк, Донецької області. 

Нагадаємо, вночі ЗСУ знищили 25 БпЛА та три крилаті ракети.