Лисогор відзначив знаком пошани «Захиснику Луганщини» поліцейських

Лисогор відзначив знаком пошани «Захиснику Луганщини» поліцейських

Урочистості з нагоди чергової річниці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1» імені Героя України Сергія Губанова відбулися на Дніпропетровщині. Керівник Луганської ОВА Артем Лисогор привітав поліцейських із 9-ю річницею утворення батальйону «Луганськ-1».

Про це він повідомив у своєму «Фейсбуці».

«Протягом восьми років ви з честю боронили Луганщину. Одними з перших дали бій під час лютневої російської навали 2022 року. А зараз, вже у складі підрозділу «Лють», готові штурмувати редути противника і вигнати його з нашої рідної землі. В вас зібрана вся лють українського народу – а це найкраща мотивація, перед тиском якої в ворога немає шансів встояти. Вірю, ви неодмінно зробите те, про що мріяв ваш командир Сергій Губанов та на що чекають сотні тисяч переселенців і заручників російської орди в окупації. Український прапор майорітиме над усією Луганщиною!» - розповів Лисогор.

Знаком пошани «Захиснику Луганщини» він нагородив поліцейського відділу тактико-спеціальної підготовки, старшого сержанта поліції Олексія Маслова, заступника начальника цього відділу, лейтенанта Дмитра Попова, поліцейського взводу № 1 полку, старшого сержанта Сергія Радченка, поліцейського відділу тактико-спеціальної підготовки, сержанта Єгора Сільченка, командира взводу № 1 полку, капітана Олександра Тушевського.

Привітав спецпризначенців Національної поліції України, які увійшли у бригаду «Лють» «Гвардії наступу», й в. о. голови Національної поліції України Іван Виговський.

«Для багатьох з цих поліцейських ціна нашої Перемоги – можливість повернутись додому. Адже тоді «Луганськ-1» був сформований з правоохоронців, які не зрадили Присязі, залишились вірними Україні, і через це вимушені були покинути все на окупованій території і боротись далі. Це заслуговує пошани», – зазначив він.

Нагадаємо, випустили поштову марку з зображенням бійців штурмової бригади "Лють".