Чоловічі срібні браслети – оригінальні рішення для спортивних і респектабельних

Асортимент ювелірних виробів, представлений на вибір сучасного споживача, вражає різноманітністю. Каталоги мануфактур постійно поповнюється новинками. Причому кожна нова серія чи колекція краща за попередню.  Майстри представляють дорогоцінності на будь-який смак. Наприклад, якщо вам до вподоби сріблясті варіації і ви шукаєте красиву річ для чоловіка, зверніть увагу на браслет.

браслет срібний

Саме чоловічі срібні браслети https://zlato.ua/uk/f-sriblo_925-cholovichi-braslety/ позиціонуються як оригінальні та універсальні вироби, які здатні вписатися в будь-який образ та підійти під різний стиль (діловий, спортивний, кежуал). Із запропонованого модельного ряду вийде підібрати справжній ювелірний шедевр і солідному чоловікові і спортивному хлопцеві. Дизайн у запропонованих екземплярів дуже різноманітний і вироби відрізняються:

  • плетінням;
  • вагою;
  • розмірами;
  • застібкою;
  • вартістю.

Якщо виникають складнощі в процесі підбору кращого варіанту, експерти Злато.юа завжди прийдуть на допомогу.

Ніякої одноманітності

Незважаючи на те, що чоловічі браслети із срібла виконані з однакового металу (срібла 925 проби), всі моделі різні і виглядають по-своєму. Тобто не потрібно хвилюватися, що срібло – це нудно чи одноманітно.

Для  того щоб у споживача був вибір, майстри розширюють свій асортимент і роблять це за допомогою ювелірних секретів, наприклад, використовують спеціальне покриття.

У результаті є можливість підібрати взірець, підходящий не тільки за формою та стилістикою, але й за відтінковою палітрою. Комусь до смаку чисте срібло, хтось хоче замовити модель з чорнінням (така техніка робить срібло схожим на предмет старовини). Ну а той, хто обожнює розкіш, вибере рішення з позолотою.

Також вибрати є шанс прикрасу, декоровану вставкою. В якості вставки використовується як кераміка, так і емаль чи дорогоцінне каміння.

Якщо у вас чутлива шкіра – зверніть увагу на срібло родоване. Родієве покриття і посилює блиск металу і робить його ще більш зносостійким. Але це ще не все. Саме родієве покриття додає виробу такої якості як 100%-ва гіпоалергенність. Отже якщо у вас дерма схильна до подразнень, придбайте чоловічий срібний браслет покритий родієм.

Незалежно від техніки обробки металу, всі представлені вироби:

  • красиві;
  • шикарно виглядають на зап’ясті;
  • відрізняються модними фасонами.

Носити срібні чоловічі браслети солідно і актуально як в тандемі з діловим костюмом, так і з джинсами. Крім того до цього аксесуару не складно підібрати інший тип прикрас. Купити їх теж не проблема, бо покупцям доступні:

  1. печатки;
  2. запонки;
  3. годинники.

А чоловічі срібні браслети вважаються вдалою покупкою. Оскільки колекції дуже різноманітні, то перед тим як придбати аксесуар із срібла оцініть його за допомогою фото, і не зайвим буде також порівняти ціни різних мануфактур.

браслет срібний

Хоча, цінова політика демократична і придбати круту річ в рамках виділеного бюджету зовсім не складно. Так що є всі шанси поповнити свій ювелірний арсенал крутим аксесуаром, що не вийде із моди. А якщо скористатися рекомендаціями експертів Zlato.ua то зробити покупку вийде дуже вигідно.