Сєвєродончани стали лауреатами та дипломантами Національного конкурсу малюнків

Сєвєродончани стали лауреатами та дипломантами Національного конкурсу малюнків

Учні закладів освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади стали лауреатами та дипломантами Національного конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги».

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Підбили підсумки Національного конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги», що проводив Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства й туризму учнівської молоді за сприянням Міністерства освіти і науки України.

У ньому взяли участь тисячі дітей віком від 7 до 16 років з усіх регіонів України. На всеукраїнському етапі відібрали роботи близько 230 дітей.

До конкурсу долучились учні закладів освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади. З них Аліса Болтєнкова (ліцей «Інітіум») стала лауреатом. Тетяна Жарова (СЗШ №15), Степан Семенов (Ліцей «КОЛЕГІУМ»), Юлія Осьмакова (СЗШ № 11) – дипломанти всеукраїнського етапу.

Конкурс провели з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, розвитку відповідальності за майбутнє своєї держави. Юні автори зобразили яскраві, кольорові міста та села, безкрайні лани та мирне небо, квітучу і вільну Україну, в якій люди живуть щасливо.

Як повідомлялось, до Дня вишиванки в Дніпрі розписали орнаментом шелтер для переселенців Луганщини.