Окупанти піаряться на фейках про «Азот». У Сєвєродонецьку осередок політичної партії очолив мародер

Окупанти піаряться на фейках про «Азот». У Сєвєродонецьку осередок політичної партії очолив мародер

З території «Азоту» росіяни вивезли все найбільш цінне обладнання. У Сєвєродонецьку намагаються створити політичну силу.

Про це в ефірі «Суспільного» повідомив керівник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк.

Зокрема, він прокоментував заяви окупантів щодо запуску «Азота».

«Такі заяви лунали ще в серпні минулого року. За цей період з заводу, який постраждав під час захоплення міста та його оборони, фактично вирізали все найбільш цінне та вивезли. Тому розповідь про його відновлення – це не більше, ніж фейк. Тому що тими силами та засобами, які є на теперішній час, тими фахівцями, які є (бо більша частина населення евакуювалася) – зробити це фактично неможливо», - каже Стрюк.

Водночас у місті створюються політичні сили.

«Ситуація доведена до абсурду. В окупованому Сєвєродонецьку відкрили осередок нової сформованої партії. «Наші люди» чи щось на кшталт цього. З Луганська привезли нібито очільника. Обрали місцевий осередок. До речі, досить одіозну особистість у Сєвєродонецьку, який розграбовував, розтаскував приватні спортивні зали, а зараз очолив такий політичний рух у місті. Насправді це досить виглядає кумедно, оскільки більш свідома частина населення розуміє, що це все показуха. Але робиться картинка, робиться вигляд того, що щось організовується», - прокоментував Стрюк.

Зі зв’язком, за його словами, великі проблеми. Треба виїжджати за межі міста. Мобільний зв’язок у місті залишився в декількох місцях на дахах, але окупанти не допускають туди людей.

Нагадаємо, Віталій Невеселий в окупованому Сєвєродонецьку відкрив офіс своєї партії в кав’ярні «Coffee Panda».