До Кремінної прибув підрозділ окупантів, яких розквартирували серед місцевих

До Кремінної прибув підрозділ окупантів, яких  розквартирували серед місцевих

Загарбників розквартирували малими групами в приватних будинках серед місцевого населення Кремінної. В окупованих селах у районі бойових дій росіяни забирають телефони й не допомагають населенню, в Алчевську з 1 липня у металургів перевірятимуть паспорти рф.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

«Зазнаючи великих втрат, російські терористи використовують українських громадян як «живий щит». Так, до тимчасово захопленої Кремінної прибув підрозділ російських окупантів у складі понад 300 осіб. Загарбників розквартировано малими групами в приватних будинках серед місцевого населення», - повідомили у ЛОВА.

Населені пункти на окупованій Луганщині закриті на в’їзд та виїзд. Зв'язок із зовнішнім світом відсутній – люди намагаються власноруч шукати місця, звідки можна зателефонувати рідним.

Задля повного контролю над ситуацією росіяни стали вилучати в населення мобільні телефони. Медичну допомогу не надають і не дозволяють виїхати.


У Алчевську з 1 липня перевірятимуть усіх робітників металургійного комбінату на наявність паспорту рф. За його відсутності співробітника вважатимуть іноземним громадянином – паспорт самопроголошеної «лнр» не прийматимуть.

Нагадаємо, окупанти не припиняють штурмувати Білогорівку.