Які послуги можна отримати у Сєвєродонецькому ЦНАПі у Дніпрі (ПЕРЕЛІК)

Які послуги можна отримати у Сєвєродонецькому ЦНАПі у Дніпрі (ПЕРЕЛІК)

Сєвєродонецький ЦНАП розширює надання адміністративних послуг. Їх можна отримати як у дистанційному режимі, так і особисто.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

На сьогодні мешканці Сєвєродонецької міської територіальної громади можуть отримати у ЦНАПі такі адміністративні послуги:

  • Видача витягу про реєстрацію місця проживання
  • Видача довідки про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб з реєстру Сєвєродонецької територіальної громади
  • Складання та подання інформаційних повідомлень про пошкоджене майно через Єдиний державний вебпортал електронних послуг та прийняття заяв для внесення житла до РПЗМ
  • Прийом заяв щодо зміни складу сім’ї заявника, який перебуває на квартирному обліку
  • Прийом заяв щодо зняття з квартирного обліку
  • Прийом заяв та надання консультації з питань пенсійного забезпечення
  • Внесення інформації до РПЗМ щодо пошкодженого/зруйноваго житла
  • Прийом заяв щодо питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (ПКМУ від 18.04.2018 № 280).

Також фахівці консультують та допомагають заявникам з питань внесення пошкодженого/зруйнованого майна до Єдиного порталу державних послуг “Дія”.

На базі гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської ВА також ведуть прийом й надають консультації мешканцям Сєвєродонецької громади такі фахівці:

  1. Щопонеділка та вівторка фахівець УСЗН приймає заяви щодо питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (ПКМУ від 18.04.2018 № 280).
  2. Щопонеділка фахівцем УЖКГ надаються такі адміністративні послуги:

- прийом заяв щодо оновлення облікових справ громадян, які перебувають на квартирному обліку СМ ВА;
- прийом заяв щодо зміни складу сім’ї заявника, який перебуває на квартирному обліку;
- прийом заяв щодо зняття з квартирного обліку.

Надаються консультації фахівцем Пенсійного фонду.

У Цифровий хаб, який працює на базі гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської ВА, щотижня звертається понад 100 осіб за комп’ютерними послугами, щодо роботи у Єдиному порталі державних послуг ДІЯ, допомоги при поданні декларацій (НАЗК), допомоги при роботі з іншими програмними продуктами, гаджетами, ком’ютерною технікою тощо.

Сєвєродонецький ЦНАП веде прийом громадян у гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської ВА за адресою: Дніпро, пр. Петра Калнишевського, 27к (ПК Металург).

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 15.00.

Телефон: 050-44-622-40.

Нагадаємо, у Вінниці відновив діяльність ЦНАП Рубіжанської громади.