Сєвєродончани подали майже 14 тисяч заяв про пошкоджене обстрілами майно

Сєвєродончани подали майже 14 тисяч заяв про пошкоджене внаслідок обстрілів майно

Станом на 3 липня мешканці Сєвєродонецької міської територіальної громади подали 13 889 інформаційних повідомлень про пошкоджене/знищене майно. Реєстратори Сєвєродонецької міської військової адміністрації обробили більш ніж половину поданих заяв.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Реєстратори Сєвєродонецької МВА обробили 7 495 інформаційних повідомлень та внесли відповідну інформацію до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації.

З них 6 117 заяв перевели у статус “Прив’язано до об'єкта”, ще 1 378 повідомлень перевели у статус “Не може бути оброблено” (це об’єкти, за якими невірно вказані адреси, або інформаційні повідомлення подані не власниками нерухомого майна).

В адміністрації також зазначили, що найближчим часом у застосунку “Дія” має запрацювати функціонал для подачі інформаційних повідомлень щодо пошкодженого/зруйнованого майна для юридичних осіб та об’єктів нежитлового фонду.

З детальною інформацією стосовно питання подання повідомлення (заяви) про пошкоджене/знищене нерухоме майно можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, найбільше заяв про пошкоджене майно на Луганщині надійшло від жителів Сєвєродонецького району.