Окупанти облаштували під шпиталі 2 дитячих табори на Луганщині

Окупанти облаштували під шпиталі 2 дитячих табори на Луганщині

На Луганщині під військові шпиталі росіяни облаштували два дитячих оздоровчих табори. У бюджетників-колаборантів перевіряють рівень лояльності до влади рф.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

У Макаровому, що у Станично-Луганській територіальній громаді, російські військовослужбовці облаштували військовий шпиталь на території дитячого оздоровчого табору. Зараз там перебуває понад 100 поранених військових рф.

По всій території табору розосереджена російська військова техніка та блокпости. У безпосередній близькості знаходяться житлові будинки місцевого населення.

Подібна ситуація і в селі Лиман на Старобільщині, де російські окупанти переобладнали під військовий шпиталь дитячий оздоровчий табір «Ялинка», в якому на лікуванні також перебуває понад 100 поранених загарбників. Територія навколо використовується для зберігання військової техніки.

Бюджетників самопроголошеної «лнр» перевіряють на лояльність до влади кремля. Проводять опитування кожного співробітника на цю тему, примусово пропонують заповнювати анкети з обов’язковою вказівкою особистих даних.

Потім зміст цих анкет буде ретельно вивчений. Нелояльних викликатимуть до окупаційних правоохоронних органів на «бесіди». В організації та на підприємства направлятимуть спеціальні агітаційні бригади для «підвищення рівня обізнаності».

Керівники низки установ вже провели збори працівників, де рекомендували, які самі відповіді потрібно надавати опитувальникам.

Нагадаємо, на Луганщині минулої доби 7 разів загарбники штурмували українські позиції.