Українська розвідка попередила, що ракетні удари рф з нагоди Дня незалежності можуть тривати кілька днів

Українська розвідка попередила, що ракетні удари рф з нагоди Дня незалежності можуть тривати кілька днів

На День Незалежності України росія може вчинити чергову масову ракетну атаку. Це може статися напередодні свята, або тривати кілька днів.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю виданню Оbozrevatel.com.

"Звісно, на День Незалежності України агресивна росія може вдатися до чергового акту ракетного тероризму. Це може трапитись на день раніше або пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль. Власне, я не думаю, що це може здивувати когось з українців", ― сказав він.

Він наголосив, що рекомендації для громадян залишаються тими ж, які діють упродовж всього періоду широкомасштабної війни: чуєш тривогу ― йди в укриття.

Скібіцький додав, що не в українських містах, а в росії мають тривожитись перед Днем Незалежності України.

"Як і в будь-який інший день, бо доки окупанти перебувають на нашій землі, спокійного життя московія не побачить і не відчує", ― підсумував він.

Нагадаємо, речник Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що росіяни можуть здійснити масований обстріл 24 серпня на День незалежності України. Він запевнив, що Повітряні сили будуть більш посилено, виважено і впевнено контролювати обстановку.