За 8 місяців 2012р. розглянуто 37 письмових звернень громадян

Про це повідомила заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Ольга Височина. Вона відзначила, що в цьому році розглянуто на 14 письмових запита більше ніж за відповідний період минулого року.

Збільшення звернень пов’язано зі вступом в дію змін до Податкового кодексу України, які стосуються багатьох норм оподаткування, але в основному 57% усіх запитів відносяться до застосування спрощеної системи оподаткування .

Крім того, протягом 8 місяців поточного року, до ДПІ надійшло 5 запитів про надання публічної інформації. В основному запитувана інформація стосується реєстраційних даних платників податків, податкової звітності.

На всі звернення громадян та запити на інформацію надані відповіді у повному обсязі та у встановлені законодавством терміни.

Станом на 01.09.12. скарг на дії посадовців щодо не надання, несвоєчасного надання, та надання не в повному обсязі інформації по зверненням громадян та інформації на запити про публічну інформацію, до ДПІ не надходили.

Всі звернення громадян, які надходять до ДПІ у м. Сєвєродонецьку беруться під особистий контроль начальника ДПІ та його заступників.

Заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку О.А.Височина