Сєвєродончанин «Хук» став героєм кліпу, присвяченого захисникам Незалежності (ВІДЕО)

Сєвєродончанин «Хук» став героєм кліпу, присвяченого захисникам Незалежності (ВІДЕО)

Герой України, заступник командира 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», сєвєродончанин Олександр «Хук» Коваленко знявся у кліпі української співачки BATURA (Тетяна Подопригора).

Про це йдеться на офіційному ютуб-каналі виконавиці.

До 32-ї річниці Незалежності України BATURA представила новий трек «32».

«Це пісня - розповідь про життєвий шлях Воїна, який стає на захист України. Пісня - присвята боротьбі Захисників за Незалежність України», - зазначила співачка.

У відеороботі на пісню «32» взяв участь Герой України, військовий Олександр «Хук» Коваленко, командир взводу 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», який приїхав на зйомки прямо з фронту, з найгарячішої точки України.

«Для мене велика честь, що Олександр погодився взяти участь у зйомках. Він знає, що означає піти у саме пекло, аби врятувати людину та стояти на своєму до Перемоги. У кліпі Олександр відображає міць та силу українського воїна», - поділилася BATURA.

Для довідки. Сєвєродончанин Олександр Коваленко до 2014-го року працював менеджером, очолював відділ однієї з компаній. Після подій на Луганщині вступив до складу 24 окремого штурмового батальйону “Айдар”, де отримав псевдо “Хук”, бо раніше займався бойовими мистецтвами.

Всі роки війни “Хук” брав безпосередню участь у подіях. За цей час він отримав шість контузій і кульове поранення. Його нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеню, медалями “За військову службу Україні” та “Захисник Вітчизни”, а також численними відомчими відзнаками.

Нагадаємо, що у червні 2023 року Президент України Президент присвоїв Олександру Коваленку звання Героя України.