Росіяни вивезли з України ще 450 дітей для асимілювання на території рф

Росіяни вивезли з України ще 450 дітей для асимілювання на території рф

Окупанти продовжують політику знищення цілого покоління українців з вивезенням їх до рф та подальшим асимілюванням. Росіяни вивезли ще 450 дітей з України.

Про це повідомляє ЦНС.

За інформацією центру, за останній період окупанти вивезли 50 старшокласників до Ярославля аби агітувати їх вступати до місцевого університету ім. Дємідова.

Крім того, ворог вивозить дітей до дитячих таборів на “оздоровлення”. Зокрема:

  • 200 дітей з Довжанська до Анапи;
  • 200 дітей до Краснодарського краю (150 з Каховського та Генічеського районів Херсонщини, та 50 дітей з ТОТ Запоріжжя).

"В таборах українським дітям влаштовують концерти “російських зірок”, а також проводять “патріотичні навчання”, де місцеві педагоги промивають їм мізки. Нерідко дітей не повертають до України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, віцепрем'єр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук має дані про те, що окупанти вивезли на територію росії майже 20 тис. українських дітей, повернути вдалося щонайменше 380 з них.

На початку серпня російські окупанти відправили підлітків з Донецької і Запорізької області на мілітаризовані збори "Гвардієць" в Пензі, де їх вдягли у камуфляж, нав'язували "любов до росії" і вчили стріляти.