У Криму повідомляють про "приліт" по дислокації бригади берегової оборони рф

У Криму повідомляють про "приліт" по дислокації бригади берегової оборони рф: багато "трьохсотих"

У тимчасово окупованому Криму повідомляють про “приліт” по розташуванню 126 окремої гвардійської бригади берегової оборони Чорноморського флоту рф.

Про це повідомляють місцеві пабліки і мер Мелітополя Іван Федоров.

"У селі Перевальне Сімферопольського району повідомляють про “приліт”. Відомо, що там дислокується 126 окрема гвардійська бригада берегової оборони ЧФ", - йдеться у повідомленні каналу "Кримський вітер".

Федоров повідомляє, що за попередніми даними з військової бази в Перевальному доставили багато "трьохсотих" окупантів в госпіталь в Сімферополі.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня відбулася спецоперація ГУР і ВМС України у Криму. Речник ГУР Андрій Юсов не повідомляв деталі, але заявив, що спецоперація продовжується, відбувся бій,  розвідники пошкодили чотири швидкохідні катери та знищили щонайменше 30 росіян.

Також в ГУР повідомляли, що українські бійці після бою вивісили у Криму прапор України, а потім неушкодженими повернулися на материк. 

У селі Маяк розташована база 3 радіотехнічного полку радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил росії. Також на Тарханкуті є радіолокаційний вузол РЛК "Небо-М" та РЛС "Каста-2Е2", а по периметру розставлені позиції для ППО.