У мережі з’явилися списки кандидатів в окупаційну мерію Сєвєродонецька (ФОТО)

У мережі з’явилися списки кандидатів в окупаційну мерію Сєвєродонецька (ФОТО)

У мережі опублікували списки кандидатів на "виборах" у "совет городского округа города Северодонецка", які проводять російські окупанти.

Відповідні фото розмістив телеграм-канал “Северодонецк Time”.

Згідно з фото, списки йдуть від п’ятьох російських партій. Серед кандидатів – зрадники: заступниця окупаційного мера Сєвєродонецька Яна Силкіна, керівник відділу молоді та спорту окупаційної адміністрації Віталій Невеселий та колишній депутат міськради від "Опозиційного блоку" Сергій Куниця.

Раніше ми писали, що Силкіна отримає від рф мільйон рублів, а Невеселий відкрив офіс своєї партії у приміщенні кав’ярні. Стосовно Сергія Куниці відомо, що у 2017 році він вказав у декларації доходи, менші за прожитковий мінімум. Однак моніторинг за допомогою системи Youcontrol виявив, що Сергій Куниця не вказав свої частки у двох приватних підприємствах: ПП “Промедика” та ПП “Стоміл”. Також активісти у 2019 році повідомляли, що депутат Сергій Куниця, представник депутатської більшості Ігоря Буткова, за безцінь орендував 170 кв.м. державного майна для ведення власного бізнесу.

Нагадаємо, українське підпілля напередодні “виборів” у “лнр” розклеїло листівки у багатьох містах окупованої Луганщини із закликами не брати участь у незаконному волевиявленню.