Дрони СБУ влаштували блекаут військових об'єктів рф у Курській області, — ЗМІ

Дрони СБУ влаштували блекаут військових об'єктів рф у Курській області, — ЗМІ

Дрони Служби безпеки України атакували вранці, 5 жовтня, російську Курську область. Стався черговий блекаут у низці населених пунктів, внаслідок чого важливі військові об'єкти ЗС рф залишилися без електроенергії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела в СБУ.

За інформацією джерел, цей блекаут у російському регіоні відбувся у рамках "підготовки" військ окупантів до осінньо-зимового періоду.

Російські військові об'єкти були підключені до електропідстанції у н.п. Суджа, Любимівка та Глушкове Курської області, і саме її атакували дронами СБУ, уточнили джерела у спецслужбі.

"Таким чином, СБУ "оновила" графіки відключень у Курській області, і ця атака БПЛА залишила без електроенергії важливі ворожі військові об'єкти", - зазначили джерела.

Нагадаємо, рано вранці 5 жовтня в кількох районах Курської області рф пролунали вибухи, і почали з'являтися повідомлення про атаку дронів на об'єкти інфраструктури.

Телеканал CNN отримав підтвердження від Служба безпеки України, що вона стоїть за нападом на електропідстанцію в Курській області росії у п'ятницю, 29 вересня.