Племінниця Трампа припустила, що він передав путіну секрети безпеки Ізраїлю

Племінниця Трампа припустила, що він передав путіну секрети безпеки Ізраїлю

Племінниця експрезидента США Дональда Трампа Мері Трамп припустила, що він міг передати секрети нацбезпеки Ізраїлю президенту рф володимиру путіну, а той передав їх ХАМАС.

Про це вона написала у X (Twitter), коментуючи допис самого Трампа.

"Цей довбаний маніяк, ймовірно, передав путіну (який передав Ірану, який передав ХАМАС) секрети національної безпеки Ізраїлю… Крім того, він розкрив секретну інформацію про наші атомні підводні підводні лодки австралійському картонному хлопцю. Чому йому все ще дозволяється вільно пересуватися?", - написала вона.

У дописі, скріншот якого опублікувала Мері, Дональд Трам пише: "Ті ж люди, які здійснили набіг на Ізраїль, в рекордній кількості вливаються в наші колись прекрасні США через повністю відкритий південний кордон. Вони планують напад на нашу країну? Криворукий Джо Байден і його бос Барак Хусейн Обама зробили це з нами!".

Що відомо про Мері Трамп

58-річна Мері Лія Трамп - американська психологиня, авторка книг та бізнес-леді. Член Демократичної партії США. Мері мала судову суперечку з Трампом через поділ майна її діда - Трампа-старшого. Мері підтримала Хілларі Клінтон під час президентських виборів 2016 року.

15 липня 2020 року в інтерв'ю ABC News вона заявила, що хоче, щоб Дональд Трамп пішов з посади президента. Мері сказала, що він "цілком не здатний керувати країною, і небезпечно дозволяти йому займатися цим".

Нагадаємо, керівники ХАМАС, визнаного терористичним угрупуванням у США, ЄС та Ізраїлі, багато разів зустрічалися з російськими дипломатами. Наприклад, у травні 2022 року представницька делегація із Сектору Газа відвідала росію, де зустрічалася з міністром закордонних справ Сергієм Лавровим та головою Чечні Рамзаном Кадировим.

Росія не визнавала ХАМАС терористичною організацією. Експрем'єр рф Євген Примаков заяляв, що вважає ХАМАС не терористичною, а благодійною організацією.