Помер шоумен і ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо

Помер шоумен і ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо

Сьогодні вранці, 17 жовтня помер шоумен і ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо. Йому було 54 роки.

Про смерть повідомила подруга Світлана Бердецька.

"Зараз щодня дуже тяжкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5.40 ранку помер мій добрий друг, ніжно кохана мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде дуже не вистачати. Вічна пам'ять Серьожа", - написала вона у Facebook.

Що відомо про Сергія Сивохо

Сивохо народився у Донецьку 8 лютого 1969 року. Закінчив Донецький інститут підприємництва за фахом "менеджмент організацій" і металургійний факультет Донецького політехнічного інституту. Працював креативним продюсером ТОВ "Квартал 95", був творчим директором Української телерадіокомпанії.

Сивохо був актором і шоуменом, але після перемоги Володимира Зеленського на виборах у 2019 році, зайнявся і політикою. Балотувався до Верховної Ради в окрузі №49 (Дружківка, Костянтинівка), але посів третє місце.

Сивохо був призначений радником секретаря РНБО в жовтні 2019 року. Він заявляв, що займатиметься питаннями реінтеграції Донбасу, презентував "Національну платформу єдності і примирення", яка викликала негативні відгуки через позицію про "внутрішній конфлікт на Донбасі" і "примирення з "лднр", після чого Сивохо звільнили з посади радника.