Лисичанськ досі без опалення, а у Старобільську окупанти проводять примусову мобілізацію

Лисичанськ досі без опалення, а у Старобільську окупанти проводять примусову мобілізацію

У Лисичанську окупанти заявили про початок ремонту теплового контуру, хоча на папері опалення увімкнене з кінця вересня. Примусово мобілізованих на Старобільщині відправляють для підготовки до краснодарського краю.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

«На папері централізоване опалення в Лисичанську росіяни увімкнули ще наприкінці вересня. Проте за цей час там встигли запропонувати і переселення людей, і самостійну підготовку місцевих жителів до зими. Єдине, що не пропонували – це тепло. Його ще нема. Днями, щоправда, в уряді рф анонсували ремонт теплового контуру міста. Земляні роботи почали, коли ґрунт вже встиг промерзнути. Готувати будуть не всю систему опалення, а лише у густонаселеному районі міста. Тобто виключно у центрі, де переважна більша проживаючих – росіяни та колаборанти», - зазначили у ЛОВА.

Опалення окупанти нібито обіцяють «найближчим часом».

Також, за даними ЛОВА, примусова мобілізація місцевих триває у Старобільську.
«Аби уникнути призову на військову службу до армії рф, чоловіки не з’являються на роботі, переховуються, переїжджають до менших населених пунктів. Мобілізованих громадян, які не змогли ухилитися, відправляють для військової підготовки до краснодарського краю», - зазначили у ЛОВА.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку подекуди встановили стаціонарні телефони.