У Сєвєродонецькій ТЕЦ прокоментували масові нарахування за листопад

У Сєвєродонецькій ТЕЦ прокоментували масові нарахування за листопад

Сєвєродонецька ТЕЦ не надає послуг з теплопостачання. Всі нарахування стосуються минулого періоду, коли компанія постачала тепло.

Про це у коментарі «Сєвєродонецьк онлайн» повідомила заступник директора з економіки та фінансів підприємства Наталія Желновач.

До «Сєвєродонецьк онлайн» звернулися читачі, які повідомили, що Сєвєродонецька ТЕЦ надіслала у Приват 24 нарахування за спожите теплопостачання. Всі вони датовані 9 листопада 2023 року. Враховуючи, що місто окуповане понад рік, у людей виникли питання.

Таких звернень було декілька. До того ж, членам нашої редакції теж надійшли такі нарахування.

платіжка

 

Нарахування

Ми зв’язалися з керівництвом. Наразі підприємство має юридичну адресу у Києві.

«Ми послугу не надаємо. З закінченням опалювального сезону 2021-2022 нарахування ми більше не проводимо. У нас немає підстав, бо територія Сєвєродонецька, на якій ми надавали послугу, вона на даний час тимчасово окупована. Якщо люди бачать заборгованість у Приват 24 або в інших банках – то заборгованість за минулий період. Тобто нарахування ми не проводимо», - зазначила заступник директора з економіки та фінансів Наталія Желновач.

Також вона порадила, як можна звернутися до підприємства, якщо у людей є питання.

«У нас є офіційна електронна пошта Sd_tec@ukr.net. Кожна людина може звернутися листом. Ми надаємо офіційну відповідь. Люди звертаються до нас, ми надаємо відповіді. Зараз люди турбуються, що почався опалювальний сезон. Наголошую - оплачувати тільки треба заборгованості за минулий період, за надану послугу. Ми її надавали, але не всі її оплатили. Ці обов’язки ніхто не знімав», - каже керівниця.

Надання послуг компанія припинила у березні 2022 року. Інформація щодо заборгованості кожного місяця надається до «Приват Банку». Однак зараз з багатьма людьми немає зв’язку.

Нагадаємо, Власенко оцінив, яка частина Сєвєродонецька є придатною для життя.