На Хмельниччині попрощалися з 24-річним військовим з Луганщини

На Хмельниччині попрощалися з 24-річним військовим з Луганщини

Військовослужбовець Віктор Філонов, родом з Луганщини, помер 17 листопада від важкого поранення, отриманого на Бахмутському напрямку.

Про це повідомляє Летичівська селищна територіальна громада.

Віктор Філонов народився 15 листопада 1999 року на Луганщині, зростав у дитячому будинку, навчався у школі-інтернаті. У 2014 році заклад освіти евакуювали на Одещину.

По закінченню школи Віктора призвали на строкову військову службу. Згодом він продовжив служити у Збройних силах України за контрактом. З початком повномасштабного вторгнення боронив Україну від російських окупантів.

Свого часу познайомився з дівчиною з Летичева, що на Хмельниччині, рідні якої прийняли Віктора у свою сім’ю. Там він планував жити після війни.

“Та жорстока реальність розпорядилася по-іншому. 15 листопада Віктору виповнилося 24 роки. Напередодні його було важко поранено, а 17-го листопада його життєвий шлях зупинився назавжди… Це була позитивна й світла людина з добрим серцем і відкритою душею. Таким Віктора запам’ятали всі, з ким перетинались його життєві дороги”, - розповіли у громаді.

22 листопада у Летичеві захисника України провели в останню путь.

Нагадаємо, у Хмельницькому попрощалися з загиблим військовим з Луганщини, він був на війні з 2014 року.