Для боротьби з ухилянтами Лисогор залучить поліцію

 Для боротьби з ухилянтами Лисогор залучить поліцію

Очільник Луганської області Артем Лисогор провів перше засідання оновленого складу Ради оборони Луганської області. ГУНП у Луганській області залучать для боротьби з ухилянтами.

Про це повідомляється на сторінці Артема Лисогора.

За його словами, до боротьби з ухилянтами вирішили залучати ГУНП у Луганській області.

При отриманні звернень від начальників районних центрів комплектування та соціальної підтримки щодо розшуку, адміністративного затримання та доставлення громадян, які своєчасно не прибули за отриманими повістками, поліцейські мають забезпечити їхнє своєчасне прибуття до відповідних районних центрів комплектування та соціальної підтримки.

«Всі рішення були ухвалені та направлені на місця для виконання», - зазначив Лисогор.

Також розглянули стан виконання мобілізаційних завдань. Наприклад, посилення інформування населення про порядок призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаних області та роботу з керівниками підприємств щодо недопущення порушення правил обліку військовозобов’язаних.

А також вчасне подання повідомлень про бронювання військовозобов’язаних та забезпечення призову військовозобов’язаних працівників, які не мають відстрочок від мобілізації, до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Окремо обговорили забезпечення ЗСУ мобілізаційними ресурсами: транспортними засобами та іншою технікою.

Нагадаємо, на окупованій Луганщині посилалася примусова мобілізація.