Теракт на Закарпатті: журналіст розповів подробиці про депутата, який підірвав гранати

Вибухи гранат на Закарпатті: журналіст розповів подробиці про депутата, який скоїв теракт

У депутата Керецьківської територіальної громади Закарпаття, який підірвав гранати на сессії, був конфлікт  із діючим головою ОТГ Михайлом Мушкою.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола.

За його інформацією, сьогодні, 15 грудня, під час сесії Керецьківської тергромади відбувалося дискусійне обговорення щодо призначення та визначення умов оплати праці голови Керецьківської ТГ на 2024 рік.

"За кілька хвилин до вибуху депутат Сергій Батрин сварився із колегами, що не можна під час війни виділяти сільскому голові надбавку у 50% та щомісячну премію у 100% від окладу. Скоріш за все, саме це питання викликало обурення Батрина, оскільки у попередньому голосуванні він відмовився визнавати роботу голови сільради задовільною. Проте його претензії та аргументи на колег не подіяли - тоді він просто вийшов та повернувся вже з гранатами і втрутився в дискусію зі словами "Можна я скажу?" і, діставши з кишені куртки три предмети, кинув їх на підлогу, внаслідок чого пролунали три вибухи", - написав Глагола.

Він зазначив, що депутати піднімали питання щодо дострокового припинення повноважень голови Керецьківської ТГ Михайла Мушки.

Нагадаємо, 15 грудня на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав бойові гранати. За попередньою інформацією, внаслідок вибуху загинула одна особа, сам підривник, ще 26 людей поранені, 6 з яких у важкому стані.

У мережі вже опублікували фото депутата. У ньому впізнали депутата від "Слуги Народу" Сергія Батрина.

Слідчі Служби безпеки почали розслідування за фактом підриву бойових гранат у приміщенні Керецьківської сільської ради Закарпатської області. Подію кваліфікували як теракт.