ЛОВА: До Рубіжного заїхали підрядники з рф «з репутацією мародерів»

ЛОВА: До Рубіжного заїхали підрядники з рф «з репутацією мародерів»

У Рубіжне приїхали російські підрядники, які мародерять квартири. У самопроголошеній «лнр» вдруге за два місяці оголосили про боротьбу з цінами.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією від місцевих жителів, нещодавно у Рубіжне заїхали підрядники з рф.

«Будувати вони нічого не збираються – лише обстежувати. Саме методи їхнього обстеження стали відомими на весь регіон. Бо роблять вони це поквартирно. А потім зникають – із речами, які сподобалися», - наголосили у ЛОВА.

Також повідомляється, що напередодні виборів президента рф у самопроголошеній «лнр» вкотре оголосили про боротьбу з високими цінами. У жовтні цього року окупаційне «міністерство промисловості та торгівлі» вже видавало «наказ», яким спробувало встановити ціни на харчі з націнкою у 5 %. Тоді у псевдореспубліці зробили декілька показових перевірок, які не торкнулися торговельних мереж з рф.

«Тепер боротися з інфляцією пішов особисто «глава лнр», який підписав указ «Про регулювання цін та (або) їх граничних рівнів на окремі види товарів у період дії військового стану». Також він рекомендував своїй «народній раді» запровадити адміністративну відповідальність за порушення регулювання», - наголосили в обласній адміністрації.

Нагадаємо, окупанти визнали ріст цін на Луганщині та хочуть стримати його штрафами.