Як зрадниця Силкіна у москві путіна вихваляла, сподіваючись на відновлення

Як зрадниця Силкіна у москві путіна вихваляла, сподіваючись на відновлення

Самопроголошена «голова Ради міського округу міста Сєвєродонецьк» Яна Силкіна взяла участь у зборах виборців з висування російського диктатора володимира путіна кандидатом у Президенти рф, де усіляко вихваляла його.

Про це пишуть окупаційні змі. 

Це відбувалося у москві. До складу ініціативи групи від самопроголошеної «лнр» увійшли 5 осіб, у тому числі - Силкіна.

На її думку, саме завдяки вольовим рішенням російського диктатора «лнр» «нарешті повернулася додому». І саме з ним вона пов'язує подальше відновлення псевдореспубліки.

Нагадаємо, зрадниця Яна Силкіна, яка при окупантах стала заступницею “мера” Сєвєродонецька, отримає мільйон рублів від рф.

Як відомо, жінка до повномасштабного російського вторгнення працювала у Департаменті соціального захисту населення Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Після окупації Сєвєродонецька вона погодилася на пропозицію окупаційної влади та добровільно зайняла посаду у самопроголошеній "Сєвєродонецькій адміністрації лнр". Обійнявши псевдопосаду "заступника голови Сєвєродонецької адміністрації лнр", вона виконує вказівки окупантів, сприяючи їм у легалізації влади на тимчасово окупованій території Луганщини.

У вересні 2022 року за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил їй заочно повідомили про підозру у колабораційній діяльності.