На Лиманському напрямку окупанти готуються до наступальних дій, - Сирський

На Лиманському напрямку окупанти готуються до наступальних дій, - Сирський

Ворог перегруповується на Лиманському та продовжує інтенсивні наступальні дії на Куп’янському та Бахмутському напрямках.

Про це повідомляє командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський.

Зокрема, на Бахмутському напрямку тривають напружені бої поблизу Богданівки. Також, противник намагається наступати у напрямку Часового Яру.  

На Куп’янському напрямку, за словами командувача, тривають щоденні штурми російських військ поблизу Синьківки для створення плацдарму та подальшого наступу на Куп’янськ.

На Лиманському напрямку російські окупанти після понесених втрат перегруповуються та готуються до ведення наступальних дій.

“Водночас на цьому напрямку ворог активно застосовує авіацію для завдання ударів керованими авіаційними бомбами”, - поінформував Сирський.

На напрямках наступу, наголосив генерал, агресор збільшив кількість використання техніки,  за допомогою якої намагається підтримати штурмові дії піхоти. А для продовження штурмових дій - використовує штурмові підрозділи «шторм z» та «шторм v». Крім того, противник продовжує перекидати резерви з інших напрямків.

“Наші воїни, попри  складні умови, мужньо тримають оборону та не дають ворогу просунутися вперед”, - додав Сирський.

Нагадаємо, Сирський оцінив ситуацію на сході та назвав втрати ворога.