Стало відомо, скільки працівників Луганської ОВА ще не задекларували доходи

Стало відомо, скільки працівників Луганської ОВА ще не задекларували доходи

Станом на 12 січня 2024 року не оприлюднили відомості про доходи 265 або 46 % працівників Луганської обласної військової адміністрації.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

12 січня робоча група «Прозорість і підзвітність» розглянула проходження кампанії щорічного декларування доходів працівниками Луганської обласної військової адміністрації під час дії правового режиму воєнного стану.

Як повідомив начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції облдержадміністрації Станіслав Маліновський, всі види декларацій держслужбовці повинні подати до 31 січня 2024 року.

Загальна кількість суб’єктів декларування становить 576 осіб, проте, станом на 12 січня 2024 року, не оприлюднили відомості про доходи 265 або 46 % працівників ОВА.

“Тож очільник Луганщини Артем Лисогор доручив посилити контроль у цьому напрямі та поклав особисту відповідальність за вчасне декларування працівниками своїх доходів на керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та начальників військових адміністрацій”, - йдеться у повідомленні. 

Відділу з питань запобігання та виявлення корупції ОВА доручили оперативно інформувати НАЗК про випадки неподання чи несвоєчасного подання декларацій.

Нагадаємо, громади Луганщини зобов’язали публікувати інформацію про закупівлі.