“Люди живуть у підвалах, а місто виглядає мертвим”, – росіяни про ситуацію у Сєвєродонецьку (ВІДЕО)

“Люди живуть у підвалах, а місто виглядає мертвим”, – росіяни про ситуацію у Сєвєродонецьку (ВІДЕО)

Росіяни з релігійної організації Тульської області відвідали окупований Сєвєродонецьк й розповіли, що люди там живуть у підвалах, а місто має мертвий вигляд.

Про це йдеться у відеосюжеті організації.

Один з представників сказав: “Коли перетинаєш кордон з містом, то розумієш, що це інший світ”. За його словами, за 10-15 кілометрів до Сєвєродонецька видно пустир, де раніше був ліс.

На представленому відео також зафільмовані руйнування житлових будинків.

“Оці будинки – це просто під'їзди без вікон, а в наступному під'їзді живуть люди. У такому стані, що все може рухнути. А у сусідньому будинку люди живуть просто у підвалі”, – розповів чоловік, додавши, що у підвалах у людей нема змоги умитися. Деякі з них мають “сантиметрові нігті на руках, бо немає елементарних умов”.

Він також поділився враженням, що Сєвєродонецьк виглядає мертвим містом: “Там нема життя, тому що немає комунікацій…Там вночі не горить світло (у житлових будинках - ред.)”

Також він розповів, що у місті навіть при невеликих морозах дуже холодно, бо “бетон охолоджується, й почуваєш себе, як у холодильнику. А люди живуть у такому стані вже два роки”.

Нагадаємо, раніше сєвєродончанин повідомляв, що бої у Кремінній відчутно у Сєвєродонецьку та Рубіжному.