Український безпілотник уразив нафтобазу у Брянській області, почалася сильна пожежа (ФОТО)

Український безпілотник уразив нафтобазу у Брянській області: почалася сильна пожежа (ФОТО)

Вранці, 19 січня, у Брянській області рф український безпілотник уразив нафтобазу у місті Клинці. На місці почалася сильна пожежа.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз підтвердив інформацію про пожежу, але сформулював причину як "скидання боєприпасу".

"При знищенні повітряної цілі відбулося скидання боєприпасу на територію Клинцовської нафтобази", -  написав він у Telegram.

Він повідомив, що площа пожежі складає 1 тис. кв м, горять чотири резервуари з бензином.

До цього на сторінках у соцмережах спільноти міста Клинці Брянської області, а також самого Брянська, з'явилося багато фото о сильної пожежі на нафтобазі. 

Міністерство оборони росії повідомило, що над Брянською областю вранці був збитий український БПЛА літакового типу.

Співрозмовник Liga.net у спецслужбах заявив, що пожежа на нафтобазі це – наслідок успішної операції Головного управління розвідки.

УП пише, що українські дрони атакували не тільки нафтобазу, а й Тамбовський пороховий завод.

Нагадаємо, українські безпілотники у ніч на 18 січня атакували нафтобазу в Ленінградській області росії. Міноборони рф заявляло, що перехопило один безпілотник над територією Ленінградської області. Російські Telegram-канали писали, що вночі безпілотник упав і вибухнув на території нафтогазової компанії "Петербурзький нафтовий термінал".