Окупанти обстрілювали Луганщину з артилерії та авіації - є загиблий серед цивільних

Окупанти обстрілювали Луганщину з артилерії та авіації - є загиблий серед цивільних

Сили оборони минулої доби відбили п’ять атак противника поблизу Макіївки, Білогорівки та у Серебрянському лісі. Під час ворожого обстрілу Макіївки загинув місцевий житель. 

 Про це повідомляє Луганська ОВА.

“Понад тиждень тому ворог активізував наступальні дії поблизу Макіївки, штурмуючи там позиції наших військових. Що стосується минулої доби, то бойові дії у цьому районі не припинялися від самого ранку. Житлова забудова постраждала від артилерійського вогню росіян – обстріл забрав життя 43-річного місцевого жителя. Евакуюватися із прифронтових сіл ми пропонуємо по декілька разів на тиждень. Але люди останнім часом не погоджуються, тримаючись за залишки свого майна”, – повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Загалом біля Макіївки, Білогорівки та у Серебрянському лісі, за його словами, українські військові  відбили п’ять атак противника. Від ворожих обстрілів також постраждали Кармазинівка, Невське та Діброва.

Авіація росіян діяла уздовж усієї лінії бойового зіткнення. Підтримувала наземні атаки в Білогорівці та Серебрянському лісі. Також авіаудар окупанти завдали по Новоєгорівці.

Нагадаємо, у районі Макіївки точаться активні бойові дії.