ЛОВА: кремль готується до мобілізації українців, які залишилися в окупації та переїхали у рф

ЛОВА: кремль готується до мобілізації українців, які залишилися в окупації та переїхали у рф

Українців на окупованих територіях та в росії примусово мобілізуватимуть до армії рф. Окупований Новодружеськ майже два роки залишається без світла та води.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, у кремлі готуються до чергової хвилі примусової мобілізації, яку очікують по завершенні перевиборів президента рф.

“Розглядають декілька правок до законодавства. Зокрема, наполягають на призові мігрантів з Азії та українців, які переїхали до регіонів рф, а також тих, хто залишився на окупованих територіях. Таким чином російська влада збирається стримати рівень соціальної напруги в суспільстві”, - розповіли в обласній адміністрації.

Також повідомляється, що у Новодружеську, що поряд з Лисичанськом, окупаційна влада залишила людей напризволяще. Напередодні виборів президента рф про місто не згадують.

“Вже не обіцяють, як раніше, ані світла, ані централізованого водопостачання. Не кажучи вже про опалення. Люди залишені напризволяще. Іноді, щоправда, їм привозять технічну воду”, - наголосили у ЛОВА.

Нагадаємо, у школах самопроголошеної «лнр» на уроках праці збиратимуть БПЛА. У Рубіжному містяни вставляють вікна за власний рахунок