Медведєв знову погрожує НАТО "горезвісним Апокаліпсисом"

Медведєв знову погрожує НАТО "горезвісним Апокаліпсисом"

Експрезидент рф Дмитро Медведєв знову узявся погрожувати країнам НАТО ядерними ракетами і Апокаліпсисом.

Медведєв на своїй сторінці у Telegram звернувся до лідерів Великої Британії, Німеччини, Франції, а також до Норвегії, Польщі, Фінляндії та до інших країна НАТО.

"...Начальники з натовських країн товкмачать, що "ми маємо бути готові до війни з росією"... Якщо, не дай Боже, така війна станеться, то вона не піде за сценарієм СВО. Вона не буде вестися в окопах із застосуванням артилерії, бронетехніки, дронів і засобів РЕБ. Зважаючи на непорівнянність наших військових потенціалів, у нас просто не залишиться вибору. Відповідь буде асиметричною. Для захисту територіальної цілісності нашої країни будуть використані балістичні та крилаті ракети зі спеціальними боєголовками. Про це йдеться у наших доктринальних військових документах і добре відомо всім. І це і є той самий горезвісний Апокаліпсис. Кінець усьому", - написав він.

Нагадаємо, російське керівництво неодноразово погрожувало застосувати ядерну зброю, як в Україні, так і в країнах ЄС. Зокрема голосом цих погроз виступає експрезидент рф Дмитро Медведєв.

У січні, коли у Київ приїхав прем′єр Великої Британії Ріші Сунак, Медведєв погрожував оголошенням війни, коментуючи безпекову угоду, яку підписали Київ і Лондон.

У грудні Медведєв казав, що є реальна загроза прямого зіткнення росії і НАТО з переходом у третю світову.

Читайте також: Якщо росія переможе, Україна і українці зазнають жорстких репресій, катувань і фільтрацій, — Foreign Policy