На Дніпропетровщині розстріляли автомобіль заступника мера (ФОТО)

На Дніпропетровщині розстріляли автомобіль заступника мера (ФОТО)

У місті Нікополь Дніпропетровської області невідомий розстріляв автомобіль заступника мера. На розшук підозрюваного орієнтовано весь особовий склад поліції регіону.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

За даними поліції, невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику голови Нікопольської ради, 8 лютого близько 9 ранку.

"На місці події поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка", - йдеться у повідомленні.

"Поліцейські встановили прикмети нападника. Наразі триває збір та аналіз речових доказів, проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання підозрюваного", - стверджують у поліції.

Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за п.5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Досудове розслідування здійснюється за процесуального керівництва прокуратури Дніпропетровської області.

За даними "УП", це був автомобіль заступника міського голови заступника голови Нікопольської ради Віталія Журавльова. Надзвичайна подія сталася біля будинку заступника мера. За словами джерела УП, одна з основних версій - конфлікт з місцевим угрупуванням, який тягнеться з 2017 року.