У Сєвєродонецьку скаржаться на якість ремонтів

У Сєвєродонецьку скаржаться на якість ремонтів

В окупованому Сєвєродонецьку мешканці невдоволені низькою якістю відновлення будинків. Військові рф у Кремінній пограбували квартиру онкохворої після її госпіталізації.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

У одній з п’ятиповерхівок Сєвєродонецька почали показовий ремонт ще восени 2022 року, напередодні псевдореферендуму. До зими встигли лише вирізати систему опалення.

Роботи поновили рівно за рік – наприкінці 2023 року, коли встановили нові радіатори. Систему змонтували із залишків матеріалів, що залишилися після відновлення інших будинків.

“Люди обурені як якістю цього ремонту, так і його перебігом. Неодноразово казали бригадам, які постійно змінюються, що потрібно починати з пробитого даху. Однак за півтора роки ремонт там так і не стартував – багатоповерхівку заливає опадами”, – йдеться у повідомленні.

У Кремінній ледве встигли госпіталізувати онкохвору, як в її оселі розмістилися військові рф, які й перебували там майже весь час лікування містянки.

Коли вона повернулася – побачила майже порожню квартиру. Загарбники встигли вивезти все більш-менш цінне.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рубіжному росіяни не сплачують за комунальні послуги – господарям квартир нарахували борги. У 9-поверхівці Сєвєродонецька залишилося 15 жителів.