Філіп Кіркоров в окупованій Горлівці: "Я тут жив і житиму, у мене тут будинок"

Філіп Кіркоров в окупованій Горлівці: "Я тут жив і житиму, у мене тут будинок"

Російський співак Філіп Кіркоров, який має віллу у Сполучених Штатах, а його двоє дітей є громадянами США, приїхав в окуповану Горлівку на Донеччину.

Кіркоров виступив у міськлікарні Горлівки, повідомляють російські ЗМІ.

"У мене є моя країна. Виїжджати нікуди не збираюся, я живу тут. Жив і житиму. У мене тут будинок, у мене тут діти, у мене Бедрос — тато", - сказав Кіркоров і додав, що для нього важливий "тил, який ви нам забезпечуєте".

За інформацією каналу Mash, він привіз гуманітарну допомогу, подарунки пораненим, комп'ютери, принтери, кондиціонери та іншу необхідну техніку для місцевого дитячого центру. Також Кіркоров пообіцяв оплатити протези трьом військовим рф.

Нагадаємо, Кіркоров підтримував війну рф проти України, неодноразово виступав у Криму. В Україні Кіркоров внесений до санкційних списків "за відвідування окупованих територій після початку вторгнення, участь у пропагандистських концертах, публічну підтримку війни та режиму путіну", що передбачають блокування активів, повне припинення комерційних операцій, зупинку виконання економічних та фінансових зобов'язань.