Театральна студія для дітей луганських ВПО у Києві переїхала в нове приміщення

Театральна студія для дітей луганських ВПО у Києві переїхала в нове приміщення

Нещодавно уклали Меморандум з однією культурною установою при Київській державній адміністрації й тепер творчий центр при Кремінському гумхабі для дітей переселенців отримав нове приміщення.

Про це повідомляє Кремінська міська рада.

Рік на базі Кремінського гуманітарного хабу столиці продовжує роботу творчий центр «Children Show» (керівниця Олеся Ізуїта). Театральну студію відвідують діти від 5 до 16 років та студенти. Заняття відбуваються 2 рази на тиждень. ВПО з Луганщини мають змогу навчатися безкоштовно.

Нещодавно уклали Меморандум з однією культурною установою при Київській державній адміністрації про надання у безкоштовне користування студії великого приміщення.

«Тепер діти можуть займатися і проводити творчі зустрічі у колишньому будинку культури столиці, де багато місця і є сцена! Воно знаходиться недалеко від гуманітарного хабу за адресою: вул. Бастіонна, 11», – зазначили у міськраді.

Як розповіла Олеся Ізуїта, безкоштовно відвідувати творчий центр «Children Show» тепер можуть не тільки луганські переселенці, а й діти з родин військовослужбовців.

«У театральній студії маленькі і дорослі актори розвивають свої таланти і творчі здібності, емоційний інтелект, навчаються презентувати себе. Для старшої групи також постійно організовують екскурсії в молодіжні хаби Києва та до різних історичних пам'яток», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у Старобільському гуманітарному хабі у Сваляві діти переселенців з Луганської області мають можливість відвідувати курси англійської мови "Mary English" для дітей 5-10 років, творчі майстеркласи та дитячий простір "Kinder hub".