Олена Зеленська про свої стосунки із Володимиром Зеленським: "Зараз наші життя йдуть паралельно"

Олена Зеленська про свої стосунки із Володимиром Зеленським: "Зараз наші життя йдуть паралельно"

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, як їхні з президентом Володимиром Зеленським двоє дітей переживають війну. А також торкнулася теми їхніх подружніх стосунків.

Зеленська дала інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану.

Вона зазначила, що їхні діти 19-річна донька Олександра та 11-річний син Кирило не мають ані канікул, ані пауз і постійно думають про війну в Україні.

"Було б некоректно скаржитися, тому що ситуація в нашій сім'ї нічим не відрізняється від інших сімей в Україні. Але мені боляче, що вони втрачають ці роки дитинства… це важко, коли ти не можеш нічого спланувати для своїх дітей. З ними не можна мріяти разом, наповнювати їхнє життя позитивними емоціями. Тому все на паузі. Ні канікул, ні відпочинку. Всі думають про війну. Мій син постійно говорить, і дітям це дуже важко пояснити. Коли дитина вас запитує: "Коли закінчиться війна? Ви мені скажете? Немає відповіді. Ніхто не має цієї відповіді. Ми всі хочемо, щоб цей жахливий час у нашому житті закінчився", - розповіла Зеленська.

Вона зазначилася, що діти бачаться із батьком приблизно раз на тиждень кілька годин.

"Іноді рідше, коли він буває за кордоном, або він не може зустрітися з нами з інших причин. Ніколи частіше. Звичайно, йому дуже важко. Він дуже втомлюється. Але у нього є свої способи відновитися. Діти завжди допомагають. І він може з ними веселитися, співати дурних пісень, сміятися з ними, і це також допомагає йому заряджатися", - поділилася Зеленська.

Щодо її зустрічей з чоловіком, то вона сказала, що може бачити його іноді в президентському офісі.

"У мене є свій офіс. І іноді я можу зателефонувати йому. І якщо він не зайнятий, я можу піти в його офіс і зустрітися, але не завжди. Наші календарі не сходяться. Якщо він має час розмовляти зі мною, у мене немає часу розмовляти з ним... А вчора ми ніяк не могли зателефонувати одне одному, бо він мені тричі зателефонував, а я була на зустрічах. А потім я почала дзвонити, а він був зайнятий. Він не може відповісти. Зараз наші життя йдуть паралельно, але це нормально", - вважає Зеленська.

Морган під час розмови із нею нагадав, як Володимир Зеленський висловився про неї у журналі Vogue  коли він сказав: "Вона моя любов. Вона мій найкращий друг. Олена справді мій найкращий друг. Вона також патріотка, і вона глибоко любить Україна, і вона чудова мати".

"На щастя, він мені це дуже часто говорить. Але ми дійсно друзі, і я думаю, що в цьому секрет наших стосунків. Ми розуміємо один одного і підтримуємо один одного. Це не просто слова, молодець, продовжуй працювати, я вірю в тебе. Ні, ми можемо розсмішити одне одного, коли це потрібно, або ми можемо сказати одне одному: "Візьми себе в руки, виконай свою роботу". Ми відчуваємо, один одного", - додала вона.

Зеленська так описала свої обов'язки у ролі першої леді: "Моя робота полягає в тому, щоб продовжувати посміхатися, продовжувати спілкуватися з людьми, надихати людей, незалежно від того, чи є у мене на це енергія чи ні".

Нагадаємо, журналіст Пірс Морган відомий тим, що у 2023 році взяв інтервю в російського пропагандиста, чоловіка Ольги Скабєєвої Євгена Попова. Розмова вийшла резонансною, Попов заперечував агресію проти України і те, що рф незаконно вторглася у сусідню державу.

"Пане Попов, якщо ви не можете чесно, якщо ви збираєтеся заперечувати очевидне, нам доведеться залишити цю розмову", - сказав Морган і відключив Попова від ефіру.